Stay Vital Active magnezijevo olje z OptiMSM®

14,90 z DDV

Ohranite svojo vitalnost z uporabo izdelka Stay Vital Active magnezijevo olje z OptiMSM®, ki vsebuje magnezij in druge minerale starodavnega morja Zechstein ter OptiMSM®, najčistejšo in najbolj varno obliko organskega žvepla.

Stay Vital Active magnezijevo olje z OptiMSM® se lahko uporablja kot preventivna skrb za doseganje nivoja magnezija, ki ga telo potrebuje in ob pojavu težav s sklepi ali bolečinami v mišicah. Ključna naloga magnezijevega olja je ohranjanje ravnovesja, regeneracija in pomiritev telesa, dokazani so tudi vplivi na bolj kakovosten spanec. Z uporabo magnezijevega olja z OptiMSM® Stay Vital Active se lahko izognete pretirani utrujenosti in izčrpanosti, ki vse bolj postajata del naših vsakdanjikov.

Stay Vital Active magnezijevo olje z OptiMSM® izboljšuje delovanje mišic in živčnega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k ohranjanju zdravih kosti ter k normalnemu psihološkemu delovanju. Z apliciranjem magnezija na kožo zagotovimo učinkovitejšo absorpcijo, saj magnezij obide prebavila, s tem pa se tudi izognemo neprijetnemu odvajalnemu učinku. MSM izboljša absorpcijo magnezija in je znan po številnih koristih za telo. Tako magnezij kot žveplo sta pomembni komponenti mnogih celičnih procesov.

Pakiranje

Flip top plastenka

Volumen

100 ml

Navodila za uporabo

Izdelek je dermatološko testiran za normalno kožo. Pred uporabo rahlo pretresite. Uporabite 2,5 mL (½ čajne žličke) olja na dan (približno 250 mg magnezija in 300 mg MSM). Področja za nanos: stopala, pazduhe, trebuh, roke, noge in hrbet. Olje ob nanosu vmasirajte in počakajte 20 do 30 minut, da se magnezij absorbira. Če je občutek neprijeten, lahko olje po tem času sperete. Izdelek lahko vsebuje kristale.

PRIPOROČILO: Absorpcija je veliko hitrejša, ko je koža topla (npr. po prhanju ali vadbi). Izdelek je primeren za odrasle in otroke od 6 leta naprej.

OPOZORILO: Izogibajte se stiku z očmi, površinskimi ranami in sluznico. Po nanosu izdelka na stopala obstaja možnost zdrsa. Osebe z obolenji ledvic se naj pred uporabo posvetujejo z osebnim zdravnikom.

SHRANJEVANJE: Izdelek hranite pri normalni sobni temperaturi in izven dosega otrok.

SESTAVINE (INCI): Aqua, Magnesium Chloride, Methylsulfonylmethane (MSM).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Scroll to Top